Google Ads Uitbesteden

Wil jij weten waarom mensen hun Google Ads Uitbesteden aan GrowthDigital Online Marketing? Wij hebben de beste Google Ads specialisten van het land. Wij zorgen ervoor dat u de juiste advertentie instrumenten inzet en helpen u hierbij. Dus wilt u het maximale terug krijgen voor elke euro die u in Google Ads stopt? Besteed dan vandaag nog uw Google Ads uit aan GrowthDigtal Online Marketing en haal alles uit uw advertenties!

Google Ads uitbesteden aan GrowthDigtal

Hebt u hulp nodig met Google Ads/AdWords? Of hebt u gewoon de tijd en de kennis niet om effectief te adverteren middels Google Ads/AdWords? Of wilt u er gewoon zeker van zijn dat u het maximale uit uw Google Ads budget haalt? Dan is het verstandig om uw Google Ads Campagnes uit te besteden aan AdWords specialisten! De AdWords specialisten van GrowtDigital weten precies hoe zij het maximale uit uw Google Ads budget kunnen halen. Wij hebben jarenlange ervaringen met het adverteren in Google en hebben veel onderzoek gedaan naar de meest effectieve methodes om te adverteren in Google. Met al deze kennis weten wij zeker dat we uw Google Ads strategie naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij zorgen er niet alleen voor dat u goed zichtbaar bent in Google, maar zorgen er ook voor dat we ons focussen op de klanten die ook echt bereid zijn uw producten of dienst af te nemen. Haal meer uit iedere euro die u stop in het online adverteren met GrowthDigital Online Marketing.

Online Marketing

De voordelen van Google Ads

Goedkoper dan u denkt

Veel bedrijven denken dat het adverteren erg duur is, maar als u alles doorrekend naar het aantal verkopen wat u heeft gerealiseerd aan het einde van de maand dan zult u zien dat het helemaal niet zo duur is als u dacht.

Constante inkomsten en uitgaven

U weet met Google Ads waar u aan toe bent. Vooral als u het al een tijdje doet en u genoeg data hebt verzameld om bepaalde zaken te voorspellen. Weet wat u terug krijgt voor elke euro die u er instopt.

Sneller dan SEO

Een Google Ads campagne werkt direct. Het werkt sneller dan SEO. Zodra u een advertentie hebt ingeschakeld bent u al vindbaar. Met SEO kan dit soms minimaal een half jaar duren voordat u op de eerste pagina gevonden wordt.

Verhoog je merkbekendheid

Google Ads is heel breed en door op de juiste zoekwoorden gevonden te worden, worden klanten steeds herinnerd aan uw merknaam. Ook bestaan er display advertenties die wij inzetten om uw merkbekendheid te versterken.

Werkt veel breder

Google Ads is niet alleen te vinden in Search, maar op veel meer online locaties. Zoals YouTube, display advertenties(Google Adsense), Shopping en nog meer.

Target de juiste doelgroep

Door Google Ads kunnen wij zorgen dat juist de mensen die interesse hebben in uw product de advertenties zien. Blijkt bijvoorbeeld dat veel vrouwen tussen de 21 en 25 op de iPad het meeste kopen zorgen wij er voor dat juist deze mensen de advertienties te zien krijgen.

Online Marketing Adverteren

Waarom Google Ads uitbesteden aan een online marketing bureau?

Waarom zou je Google Ads uit willen besteden? Veel bedrijven doen het zelf en halen er gewoon niet het maximale uit. Dit komt omdat iedereen het beste kan doen waar ze goed in zijn. Een bedrijf zoals EasyToys die over de hele wereld adverteert heeft echte interne specialisten aan het werk die gespecialiseerd zijn in Shopping en Ads. Dit is vaak heel duur en hiervoor moet een speciaal team voor worden aangenomen. Het is veel makkelijker en vaak goedkoper om specialisten in te huren van een Online Marketing bedrijf. Dit heeft namelijk verschillende voordelen

 • De kennis gaat veel verder.
 • Intern wordt er bij GrowthDigital altijd onderzoek gedaan.
 • Doordat wij meer dan 50 bedrijven bedienen hebben wij veel ervaring met verschillende methode. We weten dus precies wat wel en niet werkt.
 • Voor u is het uitzoeken voor ons is het dagelijkse routine.
 • Met onze eigen correlatie rekenmethodes kunnen wij nog meer uit uw Google Ads budget halen.
 • U kunt zich focussen op waar u goed in bent en wij focussen ons op de advertenties.
 • Onze conversie optimalisatie experts hebben al vele A/B testen gedaan, en weten dus precies welke teksten werken voor uw branche.
 • Wij beschikken over tools die ons waarschuwen als kosten uit de hand lopen, wij sluiten alle risico’s uit.
 • SEA is veel beter meetbaar dan SEO.

 Wat is Google Ads precies

Elke seconde worden er ongeveer 2.3 miljoen zoekopdrachten in Google ingevoerd. Het overgrote deel klikt op de Google advertenties. Dit is het grote goudmijntje van Google omdat bijna iedereen in de wereld via Google zoekt naar informatie of producten op het internet. Google biedt betaalde advertenties aan die in de zoekresultaten op Google.com verschijnen met het gebruik van Google AdWords of advertenties die op andere websites verschijnen via het Display Network en het AdSense-programma van Google.

linkbuilding specialisten

 AdWords werkt met veilingen

Om de AdWords te “winnen” en uw Google-advertentie te zien verschijnen voor relevante zoekwoorden, moet u uw kwaliteitsscore en biedingsbedrag optimaliseren. Hoe hoger uw kwaliteitsscore, in combinatie met uw bod, hoe beter uw advertentie gevonden wordt in Google. De volgende factoren hebben (onder andere) invloed op uw kwaliteitsscore:

 • De relevantie van uw Google-advertentie voor de zoekopdracht.
 • De relevantie van het Google-keyword voor uw advertentiegroep.
 • De relevantie van uw advertentie op de landingspagina.
 • De historische doorkliksnelheid (CTR) van de advertentie en zijn advertentiegroep.
 • Algemene historische prestaties van de rekening.

Er zijn ook algemene voordelen aan het hebben van een hoge kwaliteitsscore:

 • Lagere kosten – Google beloont adverteerders met hoge kwaliteitsscores door hun kosten per klik (CPC) te verlagen en zo de ROI te verbeteren.
 • Hogere exposure – Wanneer u hoge kwaliteitsscores heeft, zullen uw advertenties vaker worden weergegeven, in betere posities op de SERP – de bovenkant versus de onderkant van de pagina. Dit stelt u in staat om meer clicks en conversies te krijgen zonder dat u uw biedingen hoeft te verhogen.
 • Google Search: Dit is de meeste bekende vorm van Google Ads, als u op een zoekwoord zoekt zijn de eerste drie resultaten vaak advertenties. Dit zijn de Google Search advertenties.
 • Google Adsense: Dit zijn de reclames die u ziet op bijvoorbeeld Nu.nl. Deze richten zich vaak op zoekgedrag van de bezoeker. Heeft u net een elektrische fiets bekeken en maakt die site gebruik van Adsense. Dan is de kans groot dat u op verschillende websites deze fiets reclame opnieuw tegenkomt.
 • YouTube advertenties: YouTube is ook overgenomen door Google. Daarom is het nu ook mogelijk om via YouTube te adverteren, dit is voor bepaalde doelgroepen zeer effectief.
 • Shopping campagnes: Voor webshops is Shopping vaak erg aantrekkelijk. Dit richt zich volledig op het Shopping gedeelte van Google.

Verschillende Google Ads Campagnes

Wilt u uw Google Ads uitbesteden aan GrowthDigital? Dan gaan wij als volgt te werk. Het is belangrijk dat wij precies weten wat u van ons verwacht en andersom. Daarom is het vaak goed om een kennismakingsgesprek aan te gaan zodat wij u kunnen laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Deze en de volgende stappen ondernemen wij als u met ons in zee gaat:

Stap 1. U belt of wij benaderen

U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie of het inplannen van een kennismakingsgesprek. Woont u aan de andere kant van het land en heeft u geen tijd om langs te komen dan kunnen wij ook altijd uw kant uit komen. Maar we kunnen ook het kennismakingsgesprek efficient en digitaal doen. U roept en wij draaien.

Stap 2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw wensen en sluiten onze kennis daarop aan. We zullen helpen en eerlijk informeren over wat wij denken wat het beste voor u is. Maar u blijft de baas, wij werken voor u dus u bepaald! Hier bepalen we ook vaak het budget en een globaal kostenplaatje.

Stap 3. Strategie maken

Na uw data te hebben ingezien en uw wensen te hebben genoteerd gaan wij een strategie maken om het meeste uit onze tijd te halen. Dit doen wij door te kijken welke verschillende soorten advertenties we het beste kunnen toepassen om uw doelen te bereiken.

Stap 4. Wij doen een voorstel

Als wij ons vooronderzoek gedaan hebben weten wij precies wat de kosten en de mogelijkheden zijn. Deze gaan we vervolgens aan uw laten zien. Bij een akkoord gaan wij direct aan de slag en zorgen wij ervoor dat u alles uit uw Google Ads haalt.

Stap 5.Nazorg en evaluatie

Het is altijd mogelijk om ons vragen te stellen onder de werkzaamheden of een vervolggesprek met ons in te plannen om met u de resultaten te bespreken. Vaak doen wij dit op basis van wekelijks, maandelijks en jaarlijkse gesprekken. Dit ligt volledig aan de klant en de grote van de opdracht. U krijgt maandelijks sowieso altijd een rapport met een duidelijk overzicht.

 Wij leveren maatwerk

Wij leveren maatwerk. Ziet u niks in onze standaard werkprocedure? Dan passen wij dit graag voor u aan! We kunnen tijdens het kennismakingsgesprek altijd de procedure aanpassen op de manier hoe u het graag ziet. Google Ads levert vaak veel op, maar kan ook een behoorlijke kostenpost zijn en daarom is het belangrijk dat u alle inzichten heeft die u wilt hebben. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden.

 Awords uitbesteden bij GrowthDigital

Dus wilt u uw Google Ads uitbesteden? Dan wilt u ook…

 1. Alles uit uw Google Ads budget halen.
 2. Dat echte Adwords Specialisten uw advertenties regelen.
 3. Een geoptimaliseerde Google Ads Campagne
 4. Een Google Ads campagne waar mensen daadwerkelijk op klikken
 5. Een Google Ads campagne die de juiste doelgroep benaderd
 6. Een Online Marketing Bureau die u bij alles kan helpen

Bel GrowthDigtal Online Marketing Bureau dan vandaag nog op 050-0550054 om met ons de mogelijkheden door te nemen. Google Ads uitbesteden doet u bij GrowthDigital Online Marketing.

Groei Met GrowthDigital

Klaar voor een online marketing stap?

We werken met de volgende klanten:

Ervaar SEO optimalisatie met 97% klanttevredenheid