Imago Onderzoek​

Heeft u een merk en weet u niet zeker hoe deze in de markt staat? Of bent u nieuwsgierig wat mensen zeggen over uw merk of bedrijf? Laat GrowthDigital een Imago Onderzoek voor uw uitvoeren. Wij hebben de juiste technieken en methodes om alles wat over uw merknaam wordt gezegd te achterhalen en hier indien nodig op te reageren. Zorg er voor dat uw merk geen negatieve naam krijgt en vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor een imago onderzoek.

Wat is een imago onderzoek?

Als u een imago onderzoek laat doen bij GrowthDigital gaan wij op het internet kijken naar wat er gezegd is over uw merknaam. Het gewenste imago is een positief imago en daarom is het vaak erg schadelijk voor bedrijven als er online negatieve verhalen worden gezegd. GrowthDigital heeft de kennis en de hulpmiddelen om dit te monitoren. Wij kunnen u een overzicht leveren met alles wat er is gezegd over uw merknaam en dit vervolgens maandelijks of eenmalig aan u te rapporteren. Voor een organisatie is het imago Ă©Ă©n van de belangrijkste dingen. Dit is namelijk hoe mensen uw bedrijf zien. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan bij GrowthDigital Online Marketing.

Online Marketing
Waarom een imago onderzoek

Waarom een imago onderzoek?

Een imago onderzoek van uw organisatie is erg belangrijk omdat het veel invloed heeft op hoe mensen uw bedrijf zien. Over elk bedrijf zijn tegenwoordig wel reviews te vinden en men leest dit massaal. Wij zelf ook, als wij opzoek zijn naar een aannemer om ons kantoor te verbouwen en de aannemer op de hoek heeft een aantal slechte recensies kijken we toch eerst even verder. Dit geeft namelijk geen prettig gevoel.

Uit een imago onderzoek blijkt wat voor recensies mensen over uw merk/bedrijf schrijven. Maar dat niet alleen. Ook social media is een belangrijk platform waar mensen op kijken ook hier kunnen negatieve reacties worden geplaatst over uw organisatie. Om dit zoveel mogelijk uit te sluiten laat u Ă©Ă©n keer in de zoveel tijd een imago onderzoek doen door GrowthDigital Online Marketing. GrowthDigtital zoekt het hele internet en social media af naar positieve en negatieve reacties en maakt hier een rapport van zodat u kunt beslissen wat voor actie u gaat nemen.

Wat zijn de kosten van een imago onderzoeken laten uitvoeren?

Het is niet mogelijk om hier een prijs te gaan beschrijven wat een imago onderzoek kost. De prijs hangt van meerdere factoren af, zoals de grootte van het bedrijf. Daarnaast is de prijs ook weer afhankelijk van hoeveel en hoevaak u uw merk/bedrijf wilt monitoren en of u zelf of GrowthDigital laat reageren op negatieve reacties. Wilt u toch graag weten wat voor u het kostenplaatje is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Kosten Imago Onderzoek
Verbeteren imago

GrowthDigital kan uw imago verbeteren

GrowthDigital doet niet alleen het onderzoek, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen om wat met de resultaten te doen. De marketing specialisten van GrowthDigital gaan dan reageren op onwaarheden en negatieve invloeden. Zodat ook de andere kant van het verhaal gehoord wordt. Onze marketing specialisten zorgen ervoor dat uw organisatie weer in een goed daglicht komt en eventuele onwaarheden proberen we te laten verwijderen van het internet. Hiervoor hebben we dan weer mensen in onze organisatie met een juridische achtergrond.

Verbeter en verhoog het imago van uw organisatie vandaag 

Met een imago onderzoek van GrowthDigital creëert u zekerheid. U weet dan precies wat mensen over uw organisatie of merk zeggen. Dit is erg belangrijk, want hierop kunt u inspelen. Stel dat veel mensen het vervelend vinden dat u slecht bereikbaar bent op donderdag. Dan is het misschien mogelijk dat u als organisatie zijnde hier wat aan kan doen. Deze inzichten kunt u makkelijk opdoen met een imago onderzoek van GrowthDigital Online Marketing.

linkbuilding specialisten

Klaar voor een online marketing stap?

We werken met de volgende klanten:

Ervaar SEO optimalisatie met 97% klanttevredenheid