Over GrowthDigital

Waar staat GrowthDigital voor?

Focus op resultaten

Resultaten gelden. U kunt onze werkzaamheden goed meten door het aantal leads.

Experts op elk gebied

Wij hebben niet alleen specialisten op het gebied van SEO, maar ook webdesigners, developers en marketing experts.

Op ons kan je bouwen

Wij streven naar een ideale samenwerking. Wij leveren een gestructureerde planning aan en houden ons hieraan. 

Veel innovatie

Wij innoveren continu en proberen altijd voorop te lopen met de laatste online ontwikkelingen.

Wij nemen de tijd voor u

Heeft u extra hulp nodig? Voel u niet bezwaard. Wij nemen alle tijd voor onze klanten. Wacht daarom niet en stel uw vraag.

Groot netwerk

Wij weten niet alles, maar wij hebben wel de connecties en partners om u met alles te helpen.

 Missie en visie

GrowthDigital streeft ernaar om het best online marketing bureau van Nederland te worden. Met onze jarenlange ervaring en kennis van veel andere online marketing bureaus denken wij dat het beter kan. Wij streven naar het complete plaatje. Een website waarbij zowel de SEO op en top is, de UX, de marketing, de social media, PPC en waarbij het design van de website ook nog eens oogverblindend is. 

GrowthDigital is het online marketing bureau die gespecialiseerd is in alle zaken die met uw website te maken heeft. Van uw server tot uw advertenties wij lossen het graag voor u op.

Jeffrey Tepper SEO Expert Eigenaar GrowthDigital

Jeffrey Tepper

Eigenaar

seo specialist

 Hoe GrowthDigital begon

GrowthDigital is begonnen bij de eigenaar Jeffrey Tepper. Zijn affiniteit voor online marketing is begonnen met het maken van affiliate marketing websites tijdens zijn studie Bedrijfskunde MER. Dit doet hij nog steeds als hobby naast zijn werkzaamheden als eigenaar van GrowthDigital. Doordat hij jarenlang allerlei SEO methoden uit probeerde kwam hij met zijn websites hoog in Google. Hij weet dus precies wat werkt in de online wereld. Hierdoor heeft hij ervaring gekregen op elke factor die te maken heeft met een website, bedrijf en omzet. Hij heeft meerdere servers opgezet. Zo heeft hij veel kennis van Cpanel, DirectAdmin en Plesk. Tevens heeft hij een eigen software saas applicatie in Angular/Laravel gemaakt. Daarnaast rankt hij met verschillende websites hoog in Google en heeft hij veel ervaring van SEA opgedaan bij EDC wholesale. 

Al deze ervaringen en de passie voor het opzetten van een eigen bedrijf is de aanleiding geweest om GrowthDigital op te zetten.