Social Media Uitbestedenā€‹

Social media uitbesteden? Heb jij een bedrijf of een merk en doe je niet veel aan social media marketing? Dat is een gemiste kans! Besteed vandaag nog je social media marketing uit aan GrowthDigital Online Marketing. Social media marketing is iets wat constant en consistent moet worden bijgehouden en vaak schiet dit er bij de meeste bedrijven bij in. GrowthDigital Online Marketing zorgt voor een goede social media basis voor uw bedrijf. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerteĀ  aan voor advies over uw social media strategie.

Waarom is social media zo belangrijk?

Bijna iedereen heeft tegenwoordig social media zoals Facebook en Instagram. Social media is zo ongeveer de nieuwe manier van communiceren naar de klanten toe. Daarnaast heeft het ook positieve effecten op SEO. Social media is vaak tijdrovend en daarom slaan veel organisaties dit over. Maar daarentegen kan social media uw bedrijf echt een boost geven. Er zijn namelijk ook veel voordelen aan social media voor uw organisatie.

 1. Adverteren via socialmedia is vaak goedkoper dan via Google.
 2. Adverteren op social media kan heel gericht worden ingezet op de juiste doelgroep.
 3. U bereikt klanten op een persoonlijke manier, u kunt ook interactief reageren op berichten van anderen die over uw organisatie gaan.
 4. U kunt reputatieschade beperken door goed uw social media bij te houden.
 5. U kunt juist uw reputatie verhogen door actief te zijn op social media.
 6. Social media is goed om uw merk een bepaalde reputatie/imago te geven.
 7. Veel likes en volgers wekt vertrouwen,

Dit zijn nog maar zeven redenen die het belang van social media voor uw organisatie benadrukken. Weet u eigenlijk wel wat er allemaal over uw organisatie wordt gezegd online?

Online Marketing
Online Marketing Adverteren

Waarom social media uitbesteden?

Social media is best complex als u er niet dagelijks mee bezig bent. GrowthDigital is dagelijks bezig met social media. We posten, maken content en afbeeldingen en testen wat wel of juist niet werkt. Al deze kennis kunnen wij ook toepassen op uw social media. Bij GrowthDigital weet u zeker dat u allesĀ  uit uw social media strategie haalt. Daarnaast houden wij rekening met uw huisstijl en uw organisatie zodat u het juiste imago uitdraagt naar uw klanten toe. Wanneer u uw social media uitbesteed aan GrowthDigital Online Marketing bent u er zeker van dat u zich kunt focussen op de processen waar uw organisatie goed in is. Vraag daarom vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Welke social media werkzaamheden doen wij precies?

Als wij uw social media verzorgen doen wij er alles aan om uw reputatie hoog te houden. Wij doen dit op de volgende verschillende platformen.

 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
 • YouTube
 • en in overleg andere social media platforms
Ā 

Wij voeren onder andere de volgende social media werkzaamheden uit:

linkbuilding specialisten

Content plan

Eerst gaan wij een content plan opstellen die past bij uw bedrijf en de tijd van het jaar en allerlei andere factoren.

Nieuwsbrieven

Wij kunnen ook volledige nieuwsbrieven maken en deze rond sturen. Wij zorgen ervoor dat dit volledig aansluit bij uw wensen.

Posten

Wij posten ook zelf het content en hiermee houden we rekening met alle kennis en statistieken die wij hebben verzameld.

Shares, likes & volgers

Wij zijn ook continu bezig uw account te verbeteren door mensen te volgen, likes te geven en nog veel meer. We houden hierbij rekening met uw doelgroep.

Webcare

Wanneer er een privƩ bericht of reactie binnen komt zorgen wij er voor dat er op gepaste wijze wordt gereageerd.

Acties

Eens in de zoveel tijd bedenken wij in overleg met u een leuke actie zodat er nog meer interactie komt op uw social media.

online webdesign

Waarom social media uitbesteden aan GrowthDigital

GrowthDigital Online Marketing is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van online marketing. Onze social media marketing experts staan te springen om voor u aan de slag te gaan. Onze specialisten weten precies welke werkzaamheden nodig zijn om uw social media platforms een upgrade te geven. Dit komt door jarenlange ervaring en goede studies over marketing in de huidige tijden. GrowthDigital gaat vaak verder waar andere online marketing bedrijven stoppen. Wij zorgen niet alleen voor interactie, maar ook voor een beter account met meer volgers en likes. Daarnaast maken we voor u maandelijkse rapportages zodat u alles nauwkeurig kunt volgen. Dus wilt u graag uw social media uitbesteden? Doe dat dan bij GrowthDigital Online Marketing. De resultaten zullen spreken!

Wat zijn de kosten van social media uit besteden?

Zoals bij veel van onze services kunnen wij niet van te voren een prijs weergeven, omdat het kostenplaatje vaak afhankelijk is van meerdere factoren. Daarentegen kunt u ten alle tijden vrijblijvend een offerte aanvragen. Zodra wij de werkzaamheden duidelijk in kaart hebben gebracht maken wij voor u geheel gratis een prijs opmaat. Dat wij niet de duurste zijn en wel de beste zult u dan snel genoeg opmerken.Ā Social Media uitbesteden doet u dus bij GrowthDigital uw online marketing specialist.

linkbuilding specialisten
online webdesign

Social media opzetten

Heeft u nog helemaal geen social media platforms, maar hebt u geen tijd om dit op te zetten? Ook dit is geen probleem voor GrowthDigital. Aangezien social media een dusdanig belangrijk onderdeel is van de organisatie willen wij u hier graag bij helpen. Wij begrijpen dat u uw tijd beter kan besteden aan andere werkzaamheden. Daarom is GrowthDigital voor u de juiste optie. Wij maken voor u de social media platforms die u wenst en zorgt voor de juiste werkzaamheden op de accounts.Ā 

Klaar voor een online marketing stap?

We werken met de volgende klanten:

Ervaar SEO optimalisatie met 97% klanttevredenheid