Webshop Laten Maken?​

Wilt u een eigen webshop laten maken? GrowthDigital maakt niet alleen websites, maar ook volledige webshops. Onze webshop bouwers staan klaar om voor u de webshop op maat te maken. Bij ons is een webshop klaar voor gebruik en wij als SEO-experts zorgen er dan ook voor dat de webshop is geoptimaliseerd. Wilt u een webshop laten maken die ook nog rankt in Google? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij GrowthDigital.

Een webshop met SEO geoptimaliseerde structuur

De structuur van een webshop is een van de belangrijkste onderdelen. Het is belangrijk dat de webshop een makkelijk te begrijpen structuur heeft. Niet alleen voor de zoekmachines maar ook voor uw klanten. Een webshop van ons is voor zien van een structuur waar bij de URL’s er netjes uitzien, maar waar ook de nodige keywords in terug komen. Een webshop met een slechte structuur aanpassen kost erg veel tijd en vaak erg veel geld. Daarnaast heeft het altijd een negatief effect op uw organische positie in Google. 

SEO webshop
Beste CRM Systemen

Een webshop het beste CMS

Een CMS of te wel content managementsysteem is de achterkant van de webshop. Het is erg belangrijk dat CMS past bij uw zaken die u doet. In de meeste gevallen maken wij gebruik van het content managementsysteem WordPress. Niet alleen omdat dit het meest gebruikt is, maar ook omdat hier bij de meeste zaken het makkelijkst aan te integreren zijn. Wij doen niet alleen WordPress, in dien u graag een ander CMS wil zoals Magneto of Shopify doen wij dit natuurlijk ook. Wij zullen u wel adviseren over wat het beste voor u website is en dit onderbouwen.

Webshop met een strak design

Een webshop moet er natuurlijk ook gewoon professioneel uitzien. Daarnaast is het ook van belang dat de webshop uw huisstijl heeft. Maar misschien nog wel het alle belangrijkste is dat de webshop er betrouwbaar uit ziet. Een webshop van GrowthDigital zorgt voor al deze factoren. Ons design team heeft super veel ervaring. Met deze ervaringen kunnen onze designs specialisten een website maken die alles heeft op het gebied van design. Zelfs als u nog geen huisstijl zoals een logo hebt kunnen wij dit voor u doen.

Strakke webshop
Responsive website

Een responsieve webdesign

Een responsieve webdesign is één van de belangrijkste dingen als het gaat om webshops. Wist u dat bijna 80% van alle website bezoeken komen van een mobiel apparaat? Tegenwoordig hebben we allemaal schermen van een verschillend formaat. Een webwinkel laten maken zonder responsieve design is als een auto zonder banden. Daarom maakt GrowthDigital alleen responsive websites.

Een webshop met zoekmachine optimalisatie

Een webshop laten maken is een ding op zich. Maar er zijn tegenwoordig ontzettend veel websites en daarom heeft u ook op het internet tegenwoordig erg veel concurrentie. Een hoger positie in Google betekend meer verkeer en daarom is het belangrijk om een goede zoekmachine optimalisatie op uw webshop te hebben. Zonder de juiste optimalisatie kan er nog een hele mooie website staan maar zal hij moeilijk te vinden zijn in Google. Bij GrowthDigital weet u zeker dat uw website een goede SEO basis heeft.

SEO EN WEBSHOP
Analytics

Webshop met Google Analytics en Search console

Bij een nieuwe website is het natuurlijk belangrijk dat u goed gevonden wordt. Maar ook dat u kunt zien hoeveel mensen er uw website bezoeken. Als u een webshop laat maken bij GrowthDigital dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij zorgen dat de website een geïmplementeerd Google Analytics heeft zodat u precies kunt zie hoevaak en wanneer mensen op uw site zijn en met welk doel. Daarnaast maken wij een Search Console account, op deze manier dienen wij de site in bij Google. GrowthDigital maakt het plaatje compleet voor elke klant en zorgt dat u direct van start kan gaan.

Een webshop met betaling integratie zoals IDEAL, PayPal, Credit card.

Een webshop laten maken kan natuurlijk niet zonder betaalsysteem. Het is niet alleen belangrijk zodat klanten kunnen betalen, maar het moet ook een stuk vertrouwen geven. Zo moet een betalingssysteem ook veilig zijn. Klanten moeten met een veilig gevoel op uw website kunnen betalen. Daarom maken wij gebruik van alleen de beste betaalsystemen. Daarnaast beschikken we over onze eigen programmeurs die ons helpen bij het extra beveiligen van de betalingen. Maar een betalingssysteem heeft nog een doel, namelijk ervoor zorgen dat mensen niet afhaken. Elke stap is een nieuwe stap waarin een klant op uw webshop zich kan gaan bedenken. Dit willen we natuurlijk en daarom optimaliseren wij alles om de klant ver genoeg te krijgen tot betaling. Dit heeft te maken met conversion rate optimalisation.

Betaling intregratie webshop
Snelle webshop

Een snelle webshop

Een webshop moet niet alleen mooi en conversie gericht zijn maar ook vooral snel. Snelheid van een webshop is belangrijk omdat bezoekers niet van een slome website houden. Let er zelf maar eens op als u naar een website gaat die sloom laat en u wilt even snel iets bestellen. Grote kans dat u naar webshop twee gaat als webshop één niet binnen drie seconden laadt. Maar dat niet is niet alles. De snelheid van uw webshop is ook nog eens een ranking factor geworden. Dus met de snelheid en de volgorde van het inladen van de verschillende aanvragen is van cruciaal belang. Een slome webshop zal niet alleen op uw SEO werken maar ook op uw advertentie prioriteit.

Een conversie gerichte webshop laten maken

Alles draait om omzet, maar omzet is er pas als alles op de juist plek valt, zo ook het koop proces en de tekst op de website. Een webshop van ons heeft zowel een SEO geoptimaliseerde tekst als een CRO geoptimaliseerde tekst. Wij zorgen ervoor met schrijf tactieken dat de klant over gaat een inzet in de winkel wagen. Maar dat is ook pas het begin. Na de winkel wagen zijn er vaak nog 5 stappen die voldaan moeten worden. In elk van deze stappen kan de klant besluiten om toch af te haken. Er zijn vele onderzoeken gedaan naar wanneer en waarom ze afhaken in het koop proces. Met deze kennis optimaliseren wij het koop proces. Op deze manier is niet alleen de tekst en de elementen op u website gefocust op met conversies, maar ook het koop proces. Alles om u een succes vol online ondernemer te laten worden. Een webshop laten bouwen doe je eenvoudig en goed bij GROWTHDIGITAL

Conversie gerichte webshop

Klaar voor een online marketing stap?

We werken met de volgende klanten:

Ervaar SEO optimalisatie met 97% klanttevredenheid