Website Laten Maken​

Wilt u een website laten maken? Dan ben je bij GrowthDigital webdesign bureau aan het juiste adres. Binnen een paar week heeft u uw eigen website online staan. Bij ons heeft u een snelle website, SEO geoptimaliseerd, en nog veel meer. Wij houden rekening met een complete website waar niks aan mag ontbreken. Dus wilt u een professionele website laten maken die mooi, functioneel en en ook nog rankt in Google? Vraag dan nu een offerte aan of bel ons direct voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Waarom een professionele website laten maken?

Een website laten maken die er professionele uitziet doet u om drie redenen:
 
  • U hebt zelf de kennis niet
  • U wilt dat het goed gebeurt
  • U wilt een website laten maken met alle mogelijkheden
 
Een nieuwe website laten maken kunt u tegenwoordig overal doen. Alles gebeurt tegenwoordig online en websites zijn niet meer weg te denken. Zelfs de kapper op de hoek regelt tegenwoordig de planning via een website. Bent u een ondernemer? Of heeft u een idee? Wij maken het voor u waar, door een website voor u te bouwen die alles heeft. Dus heeft u niet de kennis om zelf een website te maken, laat ons dan voor u aan de slag gaan. 
 
Ons team staat te springen om een website voor u te maken. Heeft u nog vragen? Bel dan direct voor een uitgebreide toelichting of een persoonlijk advies. GrowthDigital is de beste plek om een complete website te laten bouwen. Eenvoudig, snel en meer dan zes jaar ervaring.
Professionele website
Waarom Growth

Waarom een website laten maken bij GrowthDigital?

Wij hebben de kennis in huis om u een mooie en vooral complete website aan te bieden. Bij GrowthDigital mag u er vanuit gaan dat uw website compleet is en voorzien is van extra’s. Extra’s waarbij u bij onze concurrenten flink voor mag bijbetalen. We werken voor zowel grote als kleine bedrijven en organisaties en denken graag met u mee over een online strategie. Er zijn genoeg extra redenen waarom mensen websites laten maken bij ons.

Professionele CMS Systemen

Een website van ons is standaard voorzien van het beste CMS WordPress. Dit is makkelijk aan te passen en het is ontzettend bekend. Dit maakt weer dat er daarom juist veel Plugins voor WordPress worden gemaakt. WordPress is daarom grenzeloos, bijna alles is mogelijk. In overleg kunnen wij ook website’s maken in een Ander CMS systeem. Een WordPress website laten maken betekend dat hij deze maand nog online staat, vraag vandaag nog een offerte aan. 

Beste CRM Systemen
Responsive website

Een website laten maken die perfect voor mobiel is

Bij een website laten maken denkt men vaak aan een PC. Tegenwoordig komt meer dan 80% van de bezoekers via een mobiele telefoon of tablet. Voor het designen van een website betekend dit dat de website goed moet zijn voor talloze verschillende scherm formaten. Dit noemen we responsive webdesign. 

Bij ons mag u altijd uit gaan van een responsive website. Wacht daarom niet en laat uw website maken bij GrowthDigital. Laat uw nieuwe responsive website deze maand nog bouwen door onze specialisten.

Zeer snelle laadtijden

Wij hebben ontzettend veel tijd gestopt in het versnellen van allerlei verschillende websites. Wij kunnen een website super snel maken door allerlei technieken te implementeren. De reden dat wij snelheid van een website zo belangrijk vinden is omdat mensen niet langer willen wachten dan drie seconden
 
Daarom is het van belang dat uw website waar mogelijk onder de 3 seconden laadt. Wat doet u zelf? Wacht u liever tien seconden op een witte pagina of bent u dan al bij het tweede zoek resultaat? Maar er is nog een reden. Sinds 2020 is de snelheid van een website een ranking factor geworden. Laadt uw website dus langere tijd sloom? Dan zal dit negatieve gevolgen hebben voor uw positie in Google.
 
Wilt u weten hoe snel uw website op het moment is?
 
Dit zijn de drie tools die wij gebruiken: Google Page Speed, Webpagespeedtester.
 
Super Snelle Websites
Veilige Servers

SSL, veilig en AVG Proof

Websites worden gehackt en dat moeten we natuurlijk voorkomen. Daarom maken wij gebruik van goed beveiligde servers indien u die nog niet heeft. Daarnaast worden alle websites die wij maken voorzien van een officieel SSL certificaat. 

Een SSL certificaat zorgt voor een veilige verbindingen met de website. Ook niet onbelangrijk is de inlog pagina. Deze wordt verstopt en wij zorgen voor een captcha voor bots. Op juridische gebied zorgen wij ervoor dat uw algemene voorwaarden, privacy policy en cookie beleid aanwezig zijn. Uw data is veilig op een website gemaakt door GrowthDigital.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Wij bieden veel diensten aan, maar zijn begonnen als echte SEO specialisten. Websites die wij maken zijn direct SEO geoptimaliseerd. Wij doen precies de SEO die u nodig heeft in uw branche. Van titels tot de content, het is helemaal geoptimaliseerd op basis van uw branche. Met onze kennis weten wij precies welke keywords wij waar gebruiken.

Laat de resultaten maar spreken want een nieuwe website van GrowthDigital rankt altijd! Het optimaliseren is wel een momentopname van het bouwen van de website. Wilt u blijven ranken dan zou u eens moeten kijken naar onze SEO diensten.

Zoekmachine geoptimaliseerd
Analytics

Google Analytics & Search Console integratie

Een website op zich is natuurlijk al mooi, maar zonder dat u weet hoeveel mensen er op komen is het lastig. Het hebben van een website is nog maar het begin, daarna begint het echt werk. U kunt met Google Analytics en Search Console zien hoe u website wordt gelezen door Google. U kan ook inzien hoeveel bezoekers er komen en via welk keyword ze komen. 

Wij zorgen ervoor dat dit al gebeurt is bij aflevering van de website. Dit doen wij zodat u direct kan zien wat de vorderingen zijn of juist de problemen. In de Search Console kunt u namelijk ook zien of er problemen zijn met uw website. Het kan namelijk zo zijn dat uw website niet goed wordt gelezen door Google. Een complete website betekend bij ons ook echt een complete website.

Wat kost een website laten maken?

Een nieuwe website laten maken kost natuurlijk geld. Het verschilt echter in prijs in verband met de wensen en behoeften. De verschillen zitten vaak in de volgende zaken.

  • Hoeveel pagina’s heeft u website nodig?
  • Wat is het doel van de website? Verkopen met ideal betaling integratie of juist een kapper met een online agenda?
  • Levert u zelf de teksten afbeeldingen aan of laat u ons SEO team en design team dit verzorgen?
 
Elke nieuwe website en de wensen van onze klanten is weer anders. We komen alles tegen. Daarom is het moeilijk om een vaste prijs neer te zetten. Onze offertes zijn gratis aan te vragen en wij maken altijd een scherpe prijs. Een nieuwe website laten maken en uw bedrijf op de kaart zetten? Bel ons dan vandaag nog op het telefoonnummer (050) 56 28 39.
online webdesign

Klaar om een WordPress website te laten maken?

We werken met de volgende klanten:

Ervaar SEO optimalisatie met 97% klanttevredenheid